gewijzigde openingstijden 2021

I.v.m. de nieuwe coronaregels zijn de openingstijden aangepast t/m 14 januari en voor de komende feestdagen aangepaste openingstijden van de werkplaats.

de winkel is helaas gesloten alleen click en collect (afhalen is mogelijk op afspraak) dit kan telefonische 0162-456217 of per mail info@robvanseters.nl

de werkplaats is i.v.m. de corona regels geopend tot 17:00.

ivm kerst en oud en nieuw.

vrijdag 24 december werkplaats tot 15:00

zaterdag 25 december gesloten

vrijdag 31 december werkplaats tot 15:00 

zaterdag 1 januari gesloten.

 

wij wensen U fijne feestdagen namens Team Rob van Seters Tweewielers.

 

 

 

 Nieuw - Fietsen te koop op onze website.
Nieuw: Nu op onze website diverse modellen uit onze voorraad te zien op onze website onder het kopje fietsen. Zowel nieuw als gebruikt. Dit is echter een deel van onze voorraad. Staat uw fiets er niet bij stuur ons een persoonlijk bericht via ons contactformulier, whattsapp of via de mail en we kijken wat de mogelijkheden zijn qua onze voorraad of de voorraad van onze leveranciers.

coronavirus aanpassingen

I.v.m. het coronavirus vragen wij U aandacht voor het volgende: graag vragen wij U 1,5 meter afstand te houden tussen U en onze medewerkers in zowel de winkel als werkplaats volg de instructies van onze medewerkers a.u.b op bij het aanbieden van U reparatie van U fiets of scooter over de locatie waar U de fiets of scooter kunt plaatsen zodat wij deze van U kunnen aannemen. Wij doen dit voor U en onze gezondheid bedankt voor U medewerking. Team Rob van Seters Tweewielers, tevens géén koopavond tijdelijk.