aangepaste openingstijden in de vakantie periode !!
Letop!!! gewijzigde openingstijden i.v.m. vakanties vrijdag 12-19-26 Augustus en vrijdag 2 September géén koopavond, verder alle dagen normaal geopend zonder vakantiesluiting, plan wel tijdig U onderhoud in om teleurstellingen te voorkomen voor lange wachttijden voor de start van het nieuwe schoolseizoen of aanvang werk na vakantie, wij wensen U fijne vakantiedagen toe namens Team Rob van Seters Tweewielers.

Nieuw - Fietsen te koop op onze website.
Nieuw: Nu op onze website diverse modellen uit onze voorraad te zien op onze website onder het kopje fietsen. Zowel nieuw als gebruikt. Dit is echter een deel van onze voorraad. Staat uw fiets er niet bij stuur ons een persoonlijk bericht via ons contactformulier, whattsapp of via de mail en we kijken wat de mogelijkheden zijn qua onze voorraad of de voorraad van onze leveranciers.

coronavirus aanpassingen

I.v.m. het coronavirus vragen wij U aandacht voor het volgende: graag vragen wij U 1,5 meter afstand te houden tussen U en onze medewerkers in zowel de winkel als werkplaats volg de instructies van onze medewerkers a.u.b op bij het aanbieden van U reparatie van U fiets of scooter over de locatie waar U de fiets of scooter kunt plaatsen zodat wij deze van U kunnen aannemen. Wij doen dit voor U en onze gezondheid bedankt voor U medewerking. Team Rob van Seters Tweewielers, tevens géén koopavond tijdelijk.